Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Прес-реліз про злочини та події на 06.03.2019
Опубліковано 06 березня 2019 року о 09:25

Упродовж 05 березня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 484 заяви і повідомлення, серед яких 126 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 1 людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 181 адміністративний протокол,  з них 11 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від продавця. Заявниця розповіла, що з магазині, який розташований в центрі Херсона, невідомий скоїв крадіжку мобільного телефона.  За даним фактом проводиться перевірка.

У Бериславський відділ поліції звернулася 55-річний житель одного з сіл. Заявник повідомив, що на початку січня переказав 19 тисяч гривень на рахунок жінки, яка мала йому оформити трудову візу до Німеччини. Але після отримання грошей жінка на телефонні дзвінки не відповідає, документи не оформила і гроші не повертає. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 42-річного жителя Херсона. Чоловік розповів, що у Дніпровському районі залишив свій автомобіль «Daewoo» поблизу магазину на 10 хвилин. Коли повернувся, то виявив, що з автомобілю зникли документи, мобільний телефон та відеореєстратор. Замки при цьому в автівці не пошкоджені. За даним фактом проводиться перевірка.

У Голопристанське відділення поліції звернувся 45-річний житель міста. Він повідомив, що за час його відсутності в будинок проник невідомий, який вкрав пральну машинку та мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

У Високопільське відділення поліції надійшла заява від 25-річного місцевого жителя. Він повідомив, що вночі невідомий каменем розбив скло в магазині, звідки вкрав майже 500 гривень, пляшки з пивом, пачки з тютюновими виробами та картки поповнення мобільного рахунку. За даним фактом проводиться перевірка.

У Новокаховський відділ поліції звернувся 40-річний житель міста. Він повідомив, що відпочивав у кафе і приблизно о 06:00 у нього з кишені вкрали мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux