Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Прес-реліз про злочини та події на 31.12.2018
Опубліковано 31 грудня 2018 року о 09:45

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшла 481 заява і повідомлення, серед яких 71 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП, внаслідок якого 1 людина загинула. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 76 адміністративних протоколів, із них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення про бійку в одному з селищ району. На місці поліцейські становили, що близько 23.20 в селищі стався конфлікт між двома компаніями, які вживали спиртні напої на вулиці. Між чоловіками виникла бійка, в ході якої місцевому жителю було заподіяно непроникаюче вогнепальне поранення. Чоловіка доставили в районну лікарню. Стан його здоров’я задовільний. Підозрюваний також перебуває в лікарні з тілесними ушкодженнями, отриманими під час бійки. Поліція встановила всіх учасників події. Наразі вони надають пояснення. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ «Хуліганство». Травматичний пістолет вилучений та направлений на експертизу. 

В Каховський відділ поліції звернувся 51-річний мешканець селища Волинське. Чоловік розповів, що троє невідомих відкрито заволоділи його грошима в сумі 6000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 47-річний житель Корабельного району. Чоловік розповів, що відпочивав у кафе, де невідомі особи викрали з сумки його гаманець з 4000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що за невідомих обставин з його банківської картки зникли гроші в сумі 12600 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернувся 32-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що невідома особа під приводом продажу запчастин на автомобіль, через мережу інтернет, шахрайським шляхом заволоділа його грошима у сумі 24000 гривень.  За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 33-річна Херсонка. Жінка розповіла, що у торговому центрі невідомий викрав її гаманець, в якому було 5000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 29-річний житель міста Херсон. Чоловік розповів, що в кафе у нього викрали куртку, в якій знаходився мобільний телефон «Самсунг», вартістю 15000 гривень. За даним фактом проводиться  перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux