Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині з початку року ювенальні поліцейські розшукали і повернули додому 509 дітей
Опубліковано 22 грудня 2018 року о 10:58

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, упродовж року його підлеглі вживали всі заходи для розшуку дітей, які втекли з дому, притулків або залишили місце навчання. За рік таких втікачів було 509. Завдяки професіоналізму поліцейських, усі діти були знайдені живими, здоровими, жертвою злочину ніхто з них не став, усіх повернули батькам або у притулки. Варто зазначити, що для розшуку 476 неповнолітніх поліцейським знадобилася доба.

Лише на цьому тижні працівники ювенальної превенції знайшли чотирьох неповнолітніх втікачів. 16-річна дівчина з Іванівського району зникла у свій день народження. Вийшла з дому і не повернулася. Правоохоронці знайшли її в одному з сіл Генічеського району, куди вона поїхала в гості до друзів на святкування. Поліцейські повернули дівчину додому.

В Херсоні 14-річний хлопчик з обмеженими можливостями пішов гуляти і не повернувся, раніше він теж уходив з дому. Ювенальні поліцейські вже знали місця, куди він зазвичай йшов. Його знайшли на залізничному вокзалі і повернули батькам.

15-річний херсонець пішов з місця навчання і зник, на зв'язок не виходив. Працівники поліції відпрацювали коло його друзів і з’ясували, що хлопець кілька днів знаходиться у місті Маріуполь в гостях у друга. Неповнолітнього повернули додому.

Ще одну маленьку херсонку розшукувала вся поліція міста. Приблизно о 18:00 стурбована мати розповіла, що її 10-річна донька о 14:00 вийшла зі школи і додому не доїхала. Дитину шукали ювенальні поліцейські та всі  працівники районних відділень поліції міста. Завдяки таким заходам дитину знайшли через 20 хвилин на одній з вулиць. З дівчинкою було все добре. Вона розповіла, що після школи не дочекалася автотранспорт, тому вирішила повертатися додому пішки, але дорогою трохи заблукала. Дитину повернули додому.  

Шановні батьки! Поліція звертається до вас з проханням нагадати своїм дітям правила безпечної поведінки на дорозі, обрати для них найбезпечніший шлях до школи і в зворотному напрямку, разом з дітьми пройти цією дорогою, акцентуючи увагу на можливих небезпечних ситуаціях. Дуже важливо, щоб дитина не лише запам’ятала, а й розуміла необхідність дотримання Правил дорожнього руху та правил особистої безпеки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux