Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
російська армія вкотре атакувала Херсонщину – двоє загиблих та п’ятеро поранених мирних жителів, є руйнування цивільної інфраструктури: поліція фіксує наслідки
Опубліковано 21 вересня 2024 року о 10:24

російські окупаційні війська за минулу добу обстріляли населені пункти Херсонського, Бериславського та Каховського районів з артилерії, мінометів, завдали ударів з авіації та БпЛА.

Під ворожим вогнем перебували Херсон, Микільське, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Антонівка, Приозерне, Кізомис, Розлив, Томина Балка, Олександрівка, Садове, Станіслав, Інженерне, Нововоронцовка, Новоберислав, Львове, Одрадокам’янка, Томарине, Новокаїри та Козацьке.

В результаті обстрілів пошкоджено 33 об’єкти: 23 приватні та два багатоповерхові будинки, шість автомобілів, автобус та сільгосптехніку.

У вечірній час війська рф вдарили з артилерії по Станіславу. Снаряд поцілив у приватний будинок, де загинула 74-річна жінка.

Також внаслідок ворожого артилерійського обстрілу Львового загинула 61-річна жінка.

Вдень російські військові з артилерії били і по Козацькому. Поранено 59-річну жінку, її доправили до лікарні з вибуховою травмою і пораненням обличчя.

Артилерійським вогнем пошкоджено приватний будинок у Антонівці, п’ять осель у Томиній Балці, по три – у Микільському і Розливі.

З дрона військові окупаційної армії скинули вибухівку на Антонівку. Уламкові поранення ніг отримали двоє чоловіків віком 62 і 64 роки, які перебували на вулиці.

11 керованих авіаційних бомб росіяни скинули на Іванівку, Понятівку, Микільське та Токарівку, обійшлося без постраждалих.

Дронами-камікадзе типу «FPV» армія рф атакувала Нововоронцовку та Томарине, пошкоджено приватний будинок і сільгосптехніку.

З міномета противник бив по Садовому, пошкоджень зазнали два приватні будинки.

російський дрон атакував автомобіль у Дніпровському районі Херсона, множинні поранення різних частин тіла отримав 60-річний чоловік. Транспортний засіб зазнав пошкоджень. Ще один містянин віком 49 років отримав мінно-вибухову травму й уламкове поранення ноги. Також у результаті скиду вибухівок із БпЛА пошкоджено автобус та два автомобілі.

Дніпровський район потерпав і від артилерійських ударів, снарядами пошкоджено багатоповерховий та два приватні будинки.

Вночі противник бив із артилерії по мікрорайонах «Північний» та «Таврійський». Снарядами пошкоджено багатоповерхівку, два приватні будинки і три автомобілі.

На місцях російських атак працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 297 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 25 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux