Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
російські війська обстріляли 13 населених пунктів Херсонщини, атакували службовий автомобіль поліції, є жертва та поранені серед мирних мешканців: поліція фіксує наслідки
Опубліковано 06 серпня 2024 року о 10:04

російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, танків, реактивних систем залпового вогню та БпЛА, завдали ракетного удару по Великоолександрівській громаді. Ворог підступно бив по житловій забудові, внаслідок російської агресії одна людина загинула та четверо отримали поранення.

Під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Придніпровське, Садове, Томина Балка, Інженерне, Інгулець, Білозерка, Берислав, Михайлівка, Давидів Брід, Ольгівка та Львове.

Поліція зафіксувала пошкодження восьми багатоквартирних та 13 приватних будинків, а також службового автомобіля поліції.

Ввечері російські війська із реактивних систем залпового вогню обстріляли Томину Балку. В результаті атаки постраждали двоє чоловіків віком 60 та 68 років. Лікарі діагностували у них вибухові травми та уламкові поранення різних частин тіла. Один зі снарядів влучив у приватний будинок, де під завалами загинула 63-річна жінка. У населеному пункті пошкоджено п’ять приватних будинків.

Вночі ворог вдарив із артилерії по Садовому, в результаті обстрілу уламкове поранення руки отримала 85-річна жінка. Вдень окупанти скинули боєприпас із БпЛА на приватний будинок, який внаслідок удару зазнав пошкоджень.

FPV-дронами противник бив по Бериславу, Садовому та Антонівці.

Артилерійськими обстрілами пошкоджено шість приватних будинків у Антонівці, Інгульцю та Білозерці, а також сталося загоряння сухостою в Інженерному.

По Херсону російський агресор гатив з артилерії, танків, мінометів, бив із БпЛА, намагаючись завдати якомога більшої шкоди житловому фонду.

Вдень у Дніпровському районі міста російські війська атакували дроном автомобіль поліцейських. В результаті скидання боєприпасу автівка зазнала механічних пошкоджень, працівники, на щастя, не постраждали.

Вночі під танковим обстрілом перебували дві вулиці району, снарядами пошкоджено приватний та п’ять багатоквартирних будинків.

Внаслідок обстрілу противником Дніпровського району постраждав і 62-річний чоловік. Зранку четвертого серпня він потрапив під удар у власному дворі. Медики діагностували у нього вибухову та черепно-мозкову травми, контузію і забій плеча.

Зранку під танковим обстрілом перебували центральні квартали у прибережній зоні. Пошкоджень вкотре зазнала будівля гімназії та три багатоквартирні будинки. У мікрорайоні «Шуменський» артобстріл спричинив займання сухостою.

Усі служби оперативно доєднувалися до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, поліція збирала докази воєнних злочинів військових рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 325 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 19 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux