Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Спільна робота новотроїцьких поліцейських з прикордонниками – видимі результати!
Опубліковано 06 грудня 2018 року о 16:53

Працівники Новотроїцького відділення поліції спільно з працівниками Державної прикордонної служби Азово-Чорноморського регіонального управління, роти поліції особливого призначення обласного главку поліції провели добове оперативно-профілактичне відпрацювання Новотроїцького району: розкривали злочини, виявляли порушників Правил дорожнього руху, громадського порядку, перевіряли дотримання громадянами правил зберігання і використання вогнепальної зброї, в тому числі мисливської.

Перед початком відпрацювання начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук провів з підлеглими ретельний інструктаж, під час якого наголосив на дотриманні законності та ввічливому поводженні з громадянами, на заходах особистої безпеки під час проведення відпрацювання та акцентував увагу на вжитті превентивних заходів, спрямованих на виявлення та попередження злочинів і правопорушень, а також проведення роз’яснювальної роботи з населенням.

Упродовж кількох годин у результаті заходів поліцейські розкрили 2 крадіжки майна громадян та виявили 18 адміністративних правопорушень (9 водіїв-порушників ПДР, водіїв у стані алкогольного сп’яніння, факт продажу алкоголю школярці, виявлено порушення правил зберігання вогнепальної зброї і вилучено 2 мисливські рушниці).

Також поліцейські викрили двох мисливців, які займалися відстрілом диких качок понад встановлену норму, чим порушили правила полювання. Мисливці будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

За словами начальника Новотроїцького відділення поліції підполковника поліції Віталія Боднарука, такі спільні заходи є досить ефективними та необхідними для стабілізації оперативної обстановки в районі, для активізації роботи щодо попередження і розкриття злочинів, для забезпечення порядку на автошляхах. Тож з метою подальшого забезпечення належного рівня охорони правопорядку, спокою та безпеки громадян поліцейські і надалі будуть проводити відпрацювання на території районного центру і сіл.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux