Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Каховці запрацювала система відеоспостереження та відеоаналітики в рамках проекту поліції «Безпечне місто»
Опубліковано 16 травня 2019 року о 16:22

В Каховці начальник Управління інформаційно-аналітичної підтримки обласного главку поліції Олександр Федотов презентував представникам влади шістьох районів систему відеоспостереження та відеоаналітики в рамках проекту «Безпечне місто».

Представники місцевих громад, районних адміністрацій, сільські голови, депутати та начальники відділів та відділень поліції Каховського, Горностаївського, Великолепетиського, Верхньорогачицького, Нижньосірогозького та Іванівського районів ознайомились із сучасною відеосистемою в рамках проекту «Безпечне місто» у м. Каховка.

Начальник Управління інформаційно-аналітичної підтримки обласної поліції Олександр Федотов розповів, що наразі ця система у м. Каховка почала запроваджуватись завдяки фінансуванню Каховської міської ради за проектом, розробленим поліцією. У місті вже встановлені камери відеоспостереження, з яких 4 підключені до серверів відеоаналітики обласного главку поліції. Це допоможе поліцейським у місті в режимі on-line виявляти викрадені та розшукувані транспортні засоби, розкривати злочини та  максимально швидко реагувати на такі події.

Також Олександр Федотов зазначив, що це лише початок проекту. Невелика кількість відеокамер демонструє можливості новітніх технологій безпеки, але у повну силу проект запрацює при подальшому збільшенні відеокамер у місті. Встановлення відеокамер інтелектуальної системи відеоспостереження забезпечує розпізнавання номерних знаків, кольору, марки та моделі автомобілів, визначення напрямку, в якому поїхав транспортний засіб, виявлення та фіксацію порушень Правил  дорожнього руху, розпізнавання по обличчу розшукуваних осіб, виявлення залишених без нагляду підозрілих або вибухонебезпечних предметів.

Присутні обговорили результати роботи системи, її можливості та, за підсумками, підтримали пропозицію поліції щодо продовження подальшого розвитку проекту «Безпечне місто» та виділення коштів на придбання необхідного технічного обладнання.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux