Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Херсоні поліцейські встановили підозрюваного у вбивстві, який намагався приховати злочин
Опубліковано 02 січня 2021 року о 11:40

Злочин стався в новорічну ніч у Корабельному районі міста. До поліції зателефонував лікар «швидкої допомоги» та повідомив, що 31-річний чоловік покінчив життя самогубством, спричинивши собі ножові поранення. На місці події поліцейським і судово-медичному експерту вдалось встановити, що поранення померлого мають насильницький характер. Поспілкувавшись з поліцейськими власник квартири, де стався злочин зізнався в скоєному.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції. Поліцейські поспілкувались з власником квартири та його цивільною дружиною. Виявилось, що чоловік зі своєю співмешканкою запросили в гості її сина. Жінка розповіла, що під час застілля син пішов до іншої кімнати, а потім його знайшли вже мертвим. Під час огляду тіла 31-річного загиблого експерт виявив 12 колото-різаних ран не сумісних з життям. По характеру поранень стало зрозуміло, що чоловік не міг їх нанести самостійно. Враховуючи ушкодження на тілі чоловіка, поліцейські засумнівались в правдивості слів цивільного подружжя. 

Як повідомив начальник Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, поліцейські ще раз опитали співмешканців, надавши результати експертизи, і чоловік зізнався в скоєному. Виявилось, що під час застілля між жінкою та її сином виника сварка, під час якої він схопив її за горло. Це не сподобалось її цивільному чоловіку, тому він схопив зі столу ніж та почав наносити гостю поранення. Коли він зрозумів, що чоловік помер, то вирішив приховати злочин. Зловмисник перетягнув тіло в кімнату та поклав поруч ніж, щоб інсценувати самогубство.

Наразі поліцейські затримали 45-річного чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Чоловікові обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux