Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Херсонщини і надалі розшукує зниклого 22-річного Дмитра Капустіна
Опубліковано 08 січня 2021 року о 11:03

Нагадаємо, що 20 листопада о 17.00 хлопець пішов з місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Останній раз зниклого бачили вночі 21 листопада. Поліція продовжує активний пошук зниклого.


Поліцейські створили постійно діючу слідчо-оперативну групу з числа досвідчених слідчих та оперативників Корабельного відділення поліції, Херсонського відділу поліції та Головного управління Національної поліції області. Правоохоронцями складено робочі плани, які контролюються керівництвом ГУНП та Херсонської місцевої прокуратури. Досудове розслідування безвісно зниклого триває, проводиться комплекс слідчих та розшукових дій.
Наразі встановлено хронологію подій у день зникнення хлопця, допитано осіб, що контактували з ним та переглянуто 16 відеозаписів з камер відеоспостереження, розташованих відповідно по маршруту руху хлопця до моменту зникнення.
Орієнтування на розшук молодого чоловіка розіслані у всі обласні підрозділи поліції країни для орієнтування особового складу та перевіркою зниклого за обліками. Наразі оперативниками перевірені факти реєстрацій адміністративних або кримінальних подій по Україні за можливою участю хлопця. Відбулась перевірка медичних закладів, але хлопця серед доставлених на лікування не було. Перетинання кордону зниклим зафіксовано не було. Дані про хлопця постійно висвітлюються в місцевих та центральних засобах масової інформації, соціальних мережах та у Інтернет-виданнях. Перевірка ще однієї версії зникнення з залученням водолазів Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області поки що результатів не дала. Також інформація щодо можливого перебування хлопця у місті Харків не підтвердилась.
Правоохоронці, у складі груп, і надалі проводять пошукові заходи у місті з числа поліцейських місцевих відділень та відділу поліції, кінологів зі службовими собаками, військовослужбовців Національної гвардії та небайдужих громадян. 

Просимо усіх, кому відомо про місцезнаходження Капустіна Дмитра, або, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, зателефонувати за номерами:
➖ 102
➖ (095) 278-71-82
➖ (0552) 22-35-67
➖ (0552) 22-98-87
Будь-яка ваша інформація допоможе розшукати хлопця та повернути його до рідних. 


Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux