Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За останні три дні поліцейські Херсонщини розшукали та повернули рідним 7 дітей, які з різних причин втекли з дому
Опубліковано 15 грудня 2020 року о 12:19

10-річну жительку Херсона, яка вчора після школи не повернулася додому, розшукували працівники ювенальної превенції районних підрозділів поліції та апарату. До пошуків дівчинки долучилися і батьки учнів. Прочісували двори, майданчики шкіл, фото зниклої дівчинки розмістили у соціальній мережі та користувачі почали активно поширювати інформацію. Ця робота дала результат. На лінію «102» зателефонувала жінка і повідомила, що дівчинку, схожу на розшукувану, вона щойно бачила на території торгівельного центру. Поліцейські виявили там неповнолітню, з нею було все добре. Вона пояснила, що отримала на уроці незадовільну оцінку, сильно засмутилася, тому не хотіла йти додому. Дитину працівники поліції передали рідним та провели з нею профілактичну бесіду.

Про зникнення у місті Генічеськ 16-річної дівчини в поліцію повідомив її дядько. Він розповів, що племінниця вночі пішла гуляти і за кілька годин не повернулася. Ювенальні поліцейські розшукали дівчину упродовж години. Вона знаходилася в гостях у друзів і з нею було все добре. Неповнолітня повернулася додому.

Вранці у поліцію звернувся житель Корабельного району міста Херсона і повідомив, що напередодні ввечері його 14-річний син пішов гуляти і додому не повернувся. Рідні намагалися самостійно розшукати хлопця, але це не дало результатів. Працівники поліції відпрацювали місто і на одній з вулиць помітили хлопця у компанії дівчини. Неповнолітній пояснив, що пішов на побачення і забув попередити рідних, що не ночуватиме вдома. Поліцейські відвели підлітка додому і передали батькам. З хлопцем ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду.

У місті Нова Каховка упродовж кількох годин працівники ювенальної превенції розшукали 9-річного хлопця. Вдень він пішов з дому і до вечора не повернувся. Стало відомо, що того дня хлопчик посварився з вітчимом. Правоохоронці відпрацювали місто і побачили неповнолітнього на майданчику. З дитиною було все добре. Він пояснив, що після сварки образився на вітчима, тому не хотів повертатися додому. З хлопчиком та його батьками ювенальний поліцейський провів профілактичні бесіди.    

В одному з сіл Голопристанського району зникла 14-річна дівчина, про це в поліцію повідомили її рідні. Поліцейські швидко встановили місцезнаходження неповнолітньої. Вона була в гостях у подруги і ніяких протиправних дій відносно неї не вчинялося. Дівчина пояснила, що хоче гуляти стільки, скільки сама забажає, а рідні її занадто контролюють. Поліцейські повернули дівчину додому та провели з нею виховну бесіду.  

15-річну жительку одного з сіл Бериславського району, яка приблизно о 07:00 год. вийшла з будинку у господарчих справах і до вечора не повернулася, поліцейські розшукали в сусідньому селі. Її мати через хвилювання втратила голос. Дівчина знаходилася в гостях у своєї подруги і з нею було все добре. Вона пояснила, що нібито попереджала матір  про свою відсутність, тому не поспішала додому. Поліцейські провели з неповнолітньою виховну бесіду.

За годину поліцейські розшукали та повернули додому 17-річну жительку одного з сіл Великоолександрівського району. Дівчина вийшла з будинку ввечері і сказала рідним, що піде ненадовго до знайомої. Але до опівночі вона не повернулася. Працівники поліції відпрацювали населений пункт і через годину знайшли дівчину в будинку її іншої подруги. Неповнолітня пояснила, що під час розмови з подругою забула про час і вирішила ночувати в гостях. З дівчиною правоохоронці провели виховну бесіду.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux