Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За вихідні дні на Херсонщині поліцейські розшукали трьох дітей
Опубліковано 15 лютого 2021 року о 12:43

Всіх неповнолітніх втікачів поліцейські розшукали упродовж доби та повернули у родини.

Про зникнення в місті Каховка 15-річного хлопця в поліцію повідомила його мати. Жінка розповіла, що син три дні тому пішов з дому і не повернувся.   Спочатку хлопець виходив на зв'язок і обіцяв прийти додому, а коли цього не сталося, вона звернулася в поліцію.

Правоохоронці відпрацювали місто і виявили хлопця на вулиці, з ним було все добре. Він пояснив, що весь час проводив з друзями і саме хотів повертатися додому. Поліцейські провели з неповнолітнім профілактичну бесіду. Вирішується питання про складання у відношенні його матері адміністративного протоколу щодо неналежного виконання обов’язків по вихованню дитини.

13-річний житель Білозерки після прогулянки не повернувся додому. Його мати пояснила, що син ніколи надовго не уходив і завжди попереджав, якщо затримається. Цього разу він не відповідав на телефонні дзвінки. Поліцейські відпрацювали населений пункт і знайшли хлопчика. Він був у компанії друзів і навіть не підозрював, що мати його розшукує. Телефон, за його словами, розрядився, тому він не міг попередити рідних. Поліцейські провели з неповнолітнім профілактичну бесіду.

Після сварки з рідними пішов з дому 12-річний житель Херсона. Його мати пояснила, що у сина запальний характер і вона не встигла його зупинити. Хлопець втік лише у піжамі, навіть без верхнього одягу. Через кілька хвилин жінці зателефонували з незнайомого номера, але абонент мовчав. Поліцейські зателефонували на вказаний номер, відповіла жінка і пояснила, що на вулиці до неї підійшов хлопчик у піжамі і попросив телефон, щоб подзвонити мамі. Поліцейські дізналися, де знаходиться жінка з хлопчиком, туди одразу виїхала група. З неповнолітнім було все добре. Він пояснив, що мама насварила його з приводу уроків, він образився і втік. Нині хлопчик вдома, поліцейські провели з ним профілактичну бесіду. Вирішується питання щодо складання у відношенні жінки адміністративного протоколу за неналежне виховання сина.

Відділ комунікації поліції Херсонської області  

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux