Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Бериславському будинку культури відбувся масштабний поліцейський профорієнтаційний захід
Опубліковано 27 січня 2020 року о 14:22

На захід були запрошені понад 300 випускників шкіл Бериславського, Високопільського, Великоолександрівського та Нововоронцовського районів. В ході зустрічі працівники Головного управління нацполіції Херсонщини та представники двох вишів системи МВС - Донецького юридичного інституту та Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ ознайомили старшокласників з роботою поліцейських та умовами навчання.

На початку заходу учнівську молодь зустрів кінолог Бериславського відділення поліції зі своїм чотирилапим підопічним. Службовий пес «Оскар» продемонстрував підліткам свої навички виконувати команди поліцейського наставника, брати слід та затримувати зловмисника.

В холі будинку культури гостину атмосферу для гостей створював оркестр обласного главку поліції, а кілька представлених працівниками підрозділів обласного главку локацій не залишили осторонь ані хлопців, ані дівчат. Експерт-криміналіст розповів підліткам про свою професію та навчив їх вилучати сліди пальців рук. Мужні спецпризначенці ознайомили учнів зі специфікою своєї роботи та надали можливість приміряти шоломи й бронежилети і зробити яскраві селфі на згадку.

Також до уваги випускників були представлені численні агітаційні матеріали закладів вищої освіти системи МВС України, які готують майбутніх працівників поліції. Представники вишів детально розповідали учням про свої заклади та конкурсні умови вступу до них.

Згодом учнів запросили до актової зали. Тут усіх присутніх дуже вразив показовий виступ, підготовлений курсантами Донецького юридичного інституту МВС України. Майбутні поліцейські продемонстрували свою фізичну підготовку та вправність у прийомах рукопашного бою.

Далі т.в.о. начальника сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Денис Божок роз’яснив молоді, як подати анкету до навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських та звернув увагу на інші важливі етапи відбору на навчання та на службу в поліцію.

Також під час заходу для гостей виступив поліцейський вокальний ансамбль «Police Prime». Своїми піснями вокалісти створили в залі неймовірну атмосферу та презентували присутнім свою авторську пісню.

За словами начальника управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Миколи Кучерявого, поліцейські й на далі продовжать проведення подібних заходів. Адже вони допомагають сучасній молоді зробити важливий крок у своєму житті – обрати професію поліцейського, задля служіння та захисту українського суспільства.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux