Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні День Національної поліції України відзначили спортивними змаганнями і культурними заходами
Опубліковано 04 липня 2018 року о 20:37

Вперше в Херсоні за ініціативи начальника обласного главку поліції Артура Мєрікова День Національної поліції України відзначили масштабними спортивно-культурними заходами: кросфітом серед команд силових структур, виставкою озброєння, показовими виступами спецпідрозділів поліції та кінологічної служби. На дві години херсонські поліцейські змінили формений одяг на спортивний, а майданчик перед колишнім кінотеатром «Україна» перетворився на спортивну арену та сцену для виступів творчих колективів. Крім спортивних змагань, глядачів очікувала насичена та захоплююча культурна програма з виступами вокального ансамблю ГУНП «Police Prime», поліцейського оркестру, а також музичними і танцювальними привітаннями від дитячих творчих колективів. Зірковими гостями свята став музичний гурт «Город неспящих».

Зі святом поліцейських привітав заступник начальника обласного главку поліції полковник поліції Олександр Прокудін. Він подякував усім за службу, вірність Присязі та відданість Українському народові. А також висловив упевненість, що робота поліції Херсонської області і надалі буде відповідати високим професійним стандартам.

Святкові заходи стартували з турніру з функціонального багатоборства (кросфіту) серед команд поліцейських та силових структур області. Упродовж двох годин вони виконували комплекс вправ на швидкість та витривалість: підтягувалися на поперечині, віджималися, піднімали гантелі, робили сухе веслування, махи гирею, стрибки, станову тягу та бурпі.

Учасників свята привітали начальник Управління патрульної поліції в Херсонській області Костянтин Дронгаль та члени президіума Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Руслан Русаль та Юрій Рожков.

Хвилиною мовчання згадали цього дня і працівників поліції, які загинули при виконанні службових обов’язків. Їх родинам з дітьми полковник поліції Олександр Прокудін вручив квіти та подарунки.

До уваги глядачів була представлена ​​виставка автотранспорту поліції, зброї і спеціальних засобів поліцейських, які дозволяють їм захищати жителів області від протиправних посягань, зберігати спокій і порядок на вулицях міста. Присутні могли приміряти каски і бронежилети, потримати в руках зброю. Яскравим видовищем для херсонців стали показові виступи спіцпідрозділів поліції. Демонстрація ними прийомів рукопашного бою, а також способів захоплення злочинців та звільнення заручників,  підтвердила високий рівень професійної підготовки поліцейських.

Масу позитивних емоцій у дітей викликали поліцейські собаки, які демонстрували свої вміння під керівництвом кінологів.

Поки тривали спортивні змагання, глядачів розважали виступи вокального ансамблю ГУНП «Police Prime», поліцейського оркестру та дитячих творчих колективів. Зірковими гостями свята став музичний гурт «Город неспящих», учасники якого виконали свої найпопулярніші пісні.

В фіналі святкових заходів журі оголосили переможців турніру з кросфіту, яким заступник начальника обласного главку поліції Олександр Прокудін та начальник управління кадрового забезпечення Микола Кучерявий вручили нагороди та цінні подарунки. На завершення святкового дійства всі учасники кросфіту сфотографувались на згадку.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux