Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні підозрюваний у крадіжці травмував поліцейського
Опубліковано 18 листопада 2021 року о 11:49

Подія сталася вчора, 17 листопада, ввечері. До поліції надійшло повідомлення про крадіжку в одному з магазинів сел. Текстильний. Підозрюваний, якого викрили в причетності до скоєння злочину, намагався втекти від поліцейських на своєму автомобілі «Таврія». При цьому, 70-річний зловмисник здійснив наїзд автомобілем на працівника роти поліції особливого призначення. Правоохоронець з тілесними ушкодженнями був доставлений в лікарню. Наразі його стан задовільний. А правопорушник був поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.342 Кримінального кодексу України. Нині проводяться необхідні слідчі дії.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, близько 19:40 на спецлінію «102» зателефонувала власниця одного з магазинів, що розташований у сел. Текстильне. Жінка повідомила, що 70-річний охоронець наразі здійснює крадіжку товару. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Херсонського райуправління поліції та черговий екіпаж з числа бійців роти поліції особливого призначення. На місці події правоохоронці виявили охоронця, який завантажив викрадені речі в багажне відділення власного автомобіля  «Таврія». Під час здійснення слідчих дій підозрюваний завів транспортний засіб та раптово почав рух. При цьому, водій наїхав передньою частиною автомобіля на 32-річного спецпризначенця, кілька метрів провіз поліцейського на капоті, після чого останній не втримався та впав на землю. В результаті правоохоронець отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості. А правопорушник, не зупиняючись, поїхав далі. В ході переслідування поліцейські наздогнали та заблокували автомобіль підозрюваного.

Зловмисник був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.342 Кримінального кодексу України. За опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків передбачена відповідальність аж до двох років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux