Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні поліцейські оперативно затримали чоловіка за вбивство знайомої
Опубліковано 18 вересня 2024 року о 15:37

Злочин стався на території Корабельного району. У власній квартирі з ножовими пораненнями була виявлена 45-річна жінка без ознак життя. Вжитими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Наразі він перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Фігуранту може загрожувати 15 років ув’язнення.


Вчора, 17 вересня, після опівдня до чергової частини відділу поліції №2 (Корабельний) Херсонського районного управління поліції звернувся схвильований чоловік. Він повідомив, що протягом тривалого часу не може зв’язатися зі своєю знайомою. За адресою проживання жінки виїхала слідчо-оперативна група. На місці події поліцейські виявили тіло власниці квартири з кількома ножовими пораненнями.


Як розповів заступник начальника слідчого управління поліції Херсонщини Чермен Тускаєв, оперативники поліцейського підрозділу спільно з працівниками управління карного розшуку обласного главку поліції провели низку розшукових заходів для встановлення особи можливого вбивці. Були опитані сусіди, встановлено коло знайомих потерпілої. Під підозру потрапив 63-річний херсонець, який раніше допомагав жінці в утриманні безпритульних тварин. Зі слів знайомих, чоловік нібито намагався схилити загиблу до інтимних стосунків, а після її відмови декілька місяців переслідував та погрожував фізичною розправою. Однак до поліції жінка з цього приводу не зверталася.


В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місце перебування чоловіка. Він зізнався у скоєнні вбивства та пояснив, що вчинив його на ґрунті ревнощів. Також розповів, де викинув знаряддя вбивства. Поліцейські вилучили ніж, ключі від квартири й інші речі загиблої та направили їх для проведення відповідних експертиз.


Наразі фігурант перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Встановлюються всі обставини події. За вказаним фактом відкрите провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Тривають необхідні слідчі дії.


Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux