Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні поліцейські затримали розповсюджувача наркотиків
Опубліковано 26 березня 2021 року о 16:12

Сьогодні, 26 березня, в Таврійському мікрорайоні працівники Управління протидії наркозлочинності в Херсонській області спільно зі слідчими Херсонського районного управління поліції викрили 20-річного молодика в розповсюдженні наркотичних речовин. Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Днями оперативники управління з протидії наркозлочинності отримали інформацію, що через відділення однієї з логістичних компаній, що надають послуги з поштових поставок, молодий чоловік 2000 року народження  пересилає готові до вживання дозовані партії наркотичних речовин. Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, а саме збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин. Поліцейські отримали санкції на проведення необхідних слідчо-розшукових дій і сьогодні молодий чоловік був затриманий під час відправлення чергових посилок.

Як розповів начальник Херсонського райуправління поліції Олександр Говорун, зловмисником виявився 20-річний житель м. Ялта, який останні кілька місяців мешкає на території однієї з релігійних установ Херсона. Наразі відомо, що підозрюваний через поштові відділення спочатку отримував оптові партії наркотичних речовин. Потім вдома їх розфасовував та відправляв дозовані партії клієнтам, яких знаходив за допомогою соціальної мережі «Telegram», по різних містах Україні.

В ході санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання зловмисника, поліцейські вилучили ЛСД-марки, кількасот грамів амфетаміну, прекурсорів, так званих «солей», порожні  пакунки типу «Zip-Lock».

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється походження наркотичних засобів та їх вартість за цінами «чорного ринку». Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному може загрожувати від 6 до 10 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux