Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні працівникам поліції превенції презентували роботу поліцейського офіцера громади
Опубліковано 06 травня 2021 року о 16:10

Як створити безпечний простір?
Що може дати співпраця поліції, населення та місцевої влади?
Як більш ефективно запобігати правопорушенням? 

Відповіді на ці запитання та їх реалізація закладені в масштабному проєкті «Поліцейський офіцер громади», підготовку до реалізації якого  вже розпочали на Херсонщині. 

Сьогодні в рамках цього проєкту у Херсонській філії Одеського державного університету внутрішніх справ відбулася зустріч працівників поліції превенції області з капітаном поліції Антоном Житником – він є діючим поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Миколаївського  районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області.

Ця зустріч була дуже корисною для можливих майбутніх офіцерів громад, адже на Херсонщині ще триває прийом анкет серед працівників поліції на ці посади.

Антон Житник поділився досвідом своєї роботи з присутніми. Він розповів, як взаємодіє з підпорядкованою йому територіальною громадою, як реагує на заяви громадян, як вибудовує комунікацію з органами влади та мешканцями. Адже його головне завдання - підтримувати постійний контакт з людьми, забезпечувати порядок на підпорядкованій території, запобігати правопорушенням та своєчасно реагувати на проблеми громади.

Також капітан поліції запевнив, що громада створила йому всі умови для роботи: забезпечила службовим приміщенням, офісною технікою, доступом до Інтернету, а також службовим транспортом. Тож після проходження навчання він зміг одразу приступити до виконання обов’язків. На плацу навчального закладу поліцейські мали можливість роздивитися службовий автомобіль офіцера громади та його спорядження.
- Я упевнений, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно стартує і на Херсонщині, де майбутні офіцери на практиці доведуть його ефективність та надаватимуть жителям нашої області якісні поліцейські послуги. А у підготовці нових офіцерів громад ми обов’язково візьмемо найкращий досвід наших колег з інших областей, - зазначив організатор та координатор зустрічі - заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько. 
 

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux