Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів МВС та Національної поліції України
Опубліковано 19 грудня 2019 року о 14:34

В Херсоні у театрі імені Миколи Куліша відбувся святковий концерт на честь пенсіонерів і ветеранів МВС та Національної поліції України. Піднесений настрій і душевна атмосфера пронизали цей день, а тепла зустріч подарувала всім присутнім радість спілкування. Захід об’єднав золотий фонд працівників органів внутрішніх справ Херсонської області, які творили правоохоронну систему незалежної України, захищали і охороняли спокій мирних громадян. Першим привітав своїх вчителів та наставників начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.

- Кожен з вас досяг вершин професіоналізму, накопичив безцінний досвід і передав його молодим послідовникам. І нині ви з нами в одному строю, підтримуєте та навчаєте молоде покоління херсонських правоохоронців, яким є на кого рівнятися і є з кого брати приклад.

Очільник поліції області відзначив ветеранів та пенсіонерів пам’ятними для них нагородами та цінними подарунками. А кубок «Краща ветеранська організація» вручили представникам Бериславської первинної ветеранської організації. Привітали ветеранів Почесними грамотами і представники Херсонської облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Після привітальних слів відбувся концерт за участю вокальних і танцювальних колективів. Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувалися виступами творчих колективів, зустрічали артистів щирими посмішками і гучними оплесками, адже вони зробили вечір творчим і душевним, подарували масу позитивних емоцій і гарний настрій.

Але найкращим сюрпризом для ветеранів стали яскраві номери у виконанні їх маленьких онуків, які довго готували свої вокальні й танцювальні виступи. Діти зірвали найбільше овацій публіки.

Скріпивши згадку про зустріч спільним фото, ветерани обмінювалися враженнями від неймовірного концерту та ділилися спогадами про роки служби. Тепла атмосфера, що панувала на святі, говорила сама за себе, адже всі присутні - рідні один одному, вони одна велика та міцна офіцерська родина.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux