Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Скадовському районі поліцейські викрили таксиста в грабежі
Опубліковано 31 грудня 2020 року о 12:10

Вчора, 30 грудня, близько четвертої дня в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 32-річна мешканка м. Миколаїв. Жінка повідомила, що вона на таксі поверталася зі Скадовського району додому. Однак водій автомобіля зупинився, не доїжджаючи до Голопристанського району. Після цього він відібрав у заявниці електроплитку та виштовхав жінку із салону посеред поля, а сам поїхав. Протягом кількох годин поліцейські встановили місцеперебування водія та вилучили у нього поцуплений побутовий прилад. Відтепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

На місці події потерпіла розповіла слідчо-оперативній групі, що перебувала в с. Красне. Знайомі викликали жінці зі Скадовська таксі, щоб відвезти останню додому в Миколаїв. В дорозі пасажирка одразу попередила водія, що наразі в неї немає готівки, але вона одразу заплатить по приїзду на місце або ж її рідні перерахують 850 гривень за проїзд на банківську картку керманича. Останній погодився та надав свій банківський рахунок. Однак за с. Новомиколаївка водій повідомив пасажирку, що гроші досі на картку не надійшли. Таксист зупинився, виштовхав жінку з автомобіля, забрав у неї електричну плитку та поїхав. Через громадян, які викликали таксі, поліцейські з’ясували марку автомобіля та особу його власника. Впродовж двох годин оперативники встановили їх місцезнаходження.

Як розповів начальник слідства Скадовського відділення поліції Ігор Моргун, 33-річний водій пояснив правоохоронцям, що сам не розуміє, чому так вчинив з жінкою. Адже при перевірці його телефону з’ясувалося, що гроші на банківський рахунок він отримав. Слідство припускає, що можливо керманич на той час перебував під впливом наркотиків, адже оперативники отримували інформацію, що чоловік може вживати марихуану.

Нині проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». У підозрюваного в якості речових доказів вилучені автомобіль, мобільний телефон та електрична плитка потерпілої. Зловмиснику загрожує або штраф у сумі від двох до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux