Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Випускники шкіл Генічеського району ознайомились із професією поліцейського
Опубліковано 28 лютого 2019 року о 17:17

У м.Генічеську представники п’яти закладів вищої освіти системи МВС України взяли участь у профорієнтаційному заході із залучення учнівської молоді до навчання у системі відомчої освіти, який відбувся на базі навчально-виховного комплексу «Генічеська школа №3». Із професією поліцейського ознайомились понад 150 учнів випускних класів районних шкіл.

У заході взяли участь представники районної ради, відділу освіти, центру зайнятості, Львівського державного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту МВС України та Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

Презентація розпочалась у фойє школи, де учням представили інформаційні стенди закладів вищої освіти системи МВС України та продемонстрували відеоролики про роботу поліції. Для гостей грав оркестр Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Під час заходу представники навчальних закладів системи МВС ознайомили випускників з історією та досягненнями своїх закладів і розповіли учням, за якими спеціальностями здійснюють підготовку їх виші.

Присутні спостерігали за показовими виступами майстрів рукопашного бою з числа курсантів Херсонського факультету  ОДУВС. Також школярів порадував виступ курсантської команди КВК «Нова Поліція».

Окремо для непрацевлаштованих громадян генічеського району працівники управління кадрового забезпечення поліції Херсонської області розповіли корисну інформацію про наявні вакансії, умови та порядок проведення конкурсного відбору, а також переваги роботи в лавах Національної поліції України.

Працівники Генічеського відділу поліції організували виставку засобів індивідуального захисту поліцейських. Хлопці та дівчата із задоволенням приміряли бронежилети та шоломи і робили фото на згадку.

За словами начальника управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Миколи Кучерявого, подібні заходи допомагають налагоджувати взаємодію з громадськістю та мотивують сучасну молодь до обрання професії поліцейського і служіння українському народові та захисту Закону. Тому, до кінця навчального року працівники управління кадрового забезпечення планують провести профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл усіх районів області.

Відділ комунікації поліції херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux