Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За час святкових вихідних поліцейські розшукали та повернули у родини 5 дітей
Опубліковано 11 січня 2021 року о 12:27

15-річного хлопця з міста Берислав, який виховується у прийомній родині, поліцейські розшукували всю ніч. За словами прийомних батьків, хлопчик пішов з дому приблизно опівночі. Він забрав трохи грошей зі своєї скарбнички та деякі речі.

На пошук неповнолітнього орієнтували особовий склад відділу поліції. Від водія таксі стало відомо, що він бачив цього хлопця на трасі неподалік міста Таврійськ. Туди виїхали працівники поліції і під час відпрацювання населеного пункту о четвертій годині ранку побачили хлопця на одній з вулиць. Він пояснив, що не хоче жити у цій прийомній родині і направлявся в гості до своєї колишньої вчительки. Про подію повідомлено службу у справах дітей та вирішуватиметься питання про поміщення хлопця до іншої родини.

Про зникнення у Горностаївському районі 10-річного хлопця поліцейські дізналися від його нетверезої матері. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водійку скутера, яка рухалася з порушенням Правил дорожнього руху. У жінки були явні ознаки алкогольного сп’яніння, вона поводилася агресивно і пояснила, що сіла за кермо, адже шукає свого зниклого 10-річного сина. Працівники поліції розпочали негайні пошуки хлопчика і виявили його у покинутій будівлі, де він грався з однолітками. З ним було все добре. У відношенні жінки складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, також жінка буде притягнута до відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини.    

16-річного хлопця з с.Комишани поліцейські розшукали за кілька годин. Хлопець ввечері пішов гуляти і вночі додому не повернувся. Рідні спочатку самі намагалися його знайти, але безрезультатно. Після чого звернулися в поліцію. Через кілька годин пошуків неповнолітній вийшов на зв'язок і повернувся додому. Він пояснив, що гуляв з друзями. З хлопцем ювенальні поліцейські провели виховну бесіду.

Двох сестричок віком 14 та 11 років з Високопільського району поліцейські розшукали за годину після звернення батьків. Дорослі розповіли, що доньки відпросили в гості до знайомих, але не пояснили, до яких саме. Коли дівчата вночі не повернулися додому, батьки забили на сполох. Працівники поліції відпрацювали коло знайомих родини і встановили місцезнаходження дівчат. Вони були в гостях у подружки в сусідньому селі і залишилися там ночувати. Правоохоронці відвезли дітей додому і передали батькам.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux