Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу на Херсонщині поліцейські розшукали та повернули рідним 5 зниклих дітей
Опубліковано 06 серпня 2021 року о 11:45

За останню добу на території Херсонської області працівники ювенальної превенції розшукували п’ятьох зниклих безвісти дітей віком від 8 до 17 років. На щастя, завдяки вчасно вжитим заходам поліцейські встановили місцезнаходження усіх неповнолітніх, з якими все добре. 

У Каховському районі пішли з дому на прогулянку двоє рідних братів віком 8 та 12 років, які за кілька годин не повернулись. Їх родина перебуває на обліку як така, що опинилась в складних життєвих обставинах. Молодший брат зниклих, який залишився вдома, розповів поліцейським, що старші брати нібито збиралися йти на річку. Працівники місцевого відділу поліції одразу відпрацювали прибережну зону, але дітей там не виявили. Під час подальшої перевірки  населеного пункту хлопчиків побачили на одній з вулиць. З дітьми було все добре. Брати пояснили, що просто вирішили погуляти, нікого про це не попередивши. З дітьми працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду.

В поліцію звернулися жителі одного з сіл Каховського району. Вони повідомили, що зникли їх 32-річна родичка разом з 10-річною донькою. За словами заявників, жінка з донькою нібито була в гостях у знайомих, після чого мала повернутися додому, але так і не повернулася. Місцезнаходження родини поліцейські встановили упродовж кількох годин. Дівчинку правоохоронці розшукали у її бабусі, до якої її відвела мати, після чого пішла у справах. З дівчинкою все добре.

У Генічеську з дитячого табору самовільно пішла 12-річна дівчинка-сирота з Дніпропетровської області. Діти бачили, як вона виходила з території табору і пішла у невідомому напрямку. Працівники поліції за годину встановили місцезнаходження дівчинки. Вона гуляла містом, з нею було все добре. З дитиною ювенальні поліцейські провели виховну бесіду.

В с.Зелений Під поліцейські розшукували 17-річного хлопця. Із заявою про його зникнення в поліцію звернувся вітчим, який був у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці розшукали неповнолітнього упродовж години, з ним було все добре. Хлопець пояснив, що вітчим прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння і першим розпочав конфлікт. Хлопець не захотів залишатися вдома, тому пішов геть. Із заявником поліцейські провели профілактичну бесіду, вирішується питання щодо притягнення його до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux