Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу на Херсонщині поліцейські розшукали та повернули рідним чотирьох дітей
Опубліковано 29 грудня 2020 року о 11:56

В одному з сіл Олешківського району поліцейські розшукували 13-річного хлопця. Його мати розповіла, що сьогодні о 10:00 год. ранку повернулася додому зі зміни і від молодшої доньки дізналася, що 13-річний син поїхав до школи на мотоблоці з причепом.

У навчальному закладі неповнолітній не з’являвся. Поліцейські почали відпрацьовувати населений пункт та сусідні села. Через 30 хвилин патрульні помітили хлопця на трасі. 

Раніше хлопець вже тікав з дому. Тоді він взяв свою молодшу сестру і вирушив пішки в гості до рідного батька, який мешкає в іншій області. Але дітей, які йшли уздовж залізної дороги, помітив місцевий житель і повернув їх додому. Нині  ювенальні поліцейські провели з хлопцем профілактичну бесіду і у відношенні матері буде складений адміністративний протокол за невиконання обов’язків по вихованню дитини.

У місті Нова Каховка зникла 15-річна дівчина. Вона пішла з гуртожитку і не повернулася. Ювенальні поліцейські поспілкувалися з друзями зниклої і з’ясували, що вона може перебувати у компанії знайомих. Ця інформація підтвердилася. Дівчина гуляла зі знайомими, з нею було все добре. Вона пояснила, що планувала повернутися у гуртожиток до опівночі, але давно не бачилася з друзями і захотіла провести з ними більше часу.

В одному з сіл Скадовського району ювенальні поліцейські розшукували 16-річну дівчину. Після сварки з вихователями будинку сімейного типу підопічна втекла і до ночі не повернулася. Через кілька годин пошуків правоохоронці виявили дівчину в компанії друзів. Вона пояснила, що образилася на вихователів, тому не хотіла повертатися додому. З нею ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду.

В Херсоні працівники поліції розшукували 13-річного хлопця. Зі слів його батьків, син пішов гуляти і за кілька годин не повернувся. Телефону с собою не мав. Ювенальні поліцейські відпрацювали друзів та знайомих хлопця і встановили його місцезнаходження. Неповнолітній знаходився в гостях у друга в Шуменському мікрорайоні. Хлопець пояснив, що не мав можливості попередити батьків про своє місцеперебування. Поліцейські відвели неповнолітнього додому та передали батькам.

Всього з початку року на Херсонщині працівники поліції розшукали 733 дитини. Всіх неповнолітніх повернули рідним або у притулки, з усіма дітьми ювенальні поліцейські проводили профілактичну роботу. Для розшуку 724-х дітей із вказаної кількості правоохоронцям знадобилася лише доба.

Відділ комунікації поліції Херсонської області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux