Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За останні кілька діб поліцейські Херсонщини розшукали 5 зниклих безвісти дітей
Опубліковано 11 жовтня 2021 року о 11:42

На території Херсонської області за останні кілька діб поліцейські встановили місцезнаходження п’ятьох неповнолітніх віком 13-14 років, які не повернулися додому. Всіх дітей розшукали за кілька годин.

У с.Нова Маячка зник 14-річний хлопець. Його мати повідомила поліцейським, що син того дня не пішов до школи і додому не повернувся. Ювенальні поліцейські відпрацювали населений пункт та встановили, що хлопчик того дня сів в автобус, який прямував у с.Великі Копані. Водій автобуса упізнав його. У Великі Копані направилися ювенальні поліцейські, перевірили ринок та знайшли хлопця вже на виїзді з населеного пункту на території поля. З  неповнолітнім було все добре. Він пояснив, що пішов з дому шукати роботу. Правоохоронці встановили, що родина хлопчика цілком благонадійна, він має все необхідне для навчання. Батькам порадили звернутися до спеціаліста з метою коригування поведінки сина.

Приблизно о 22:50 в поліцію міста Олешки звернулася 35-річна місцева жителька. Вона повідомила, що приблизно 6 годин тому її 14-річна донька пішла з дому і не повернулася. Ювенальні поліцейські прибули за адресою проживання родини і виявили саму заявницю у стані сильного алкогольного сп’яніння. Розшукові заходи тривали приблизно до третьої години ночі і дівчинку виявили біля гуртожитку. З неповнолітньою було все добре, вона пояснила, що гуляла. У відношенні матері складено адміністративний протокол щодо неналежного виконання обов’язків по вихованню дитини. 

В поліцію надійшло повідомлення, що в одному з сіл Новоолександрівської територіальної громади зникли двоє дітей – хлопчики віком 13 та 14 років. Працівники поліції поспілкувалися з жителями населеного пункту і ті повідомили, що діти можуть знаходитися у с.Дудчани. Під час перевірки інформація підтвердилася. Хлопчиків розшукали і з ними було все добре. Вони пояснили, що мали кишенькові гроші, за які доїхали до Дудчан, де планували відпочити. Правоохоронці повернули неповнолітніх додому та провели з ними виховні бесіди.

В Херсоні опівночі у поліцію звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що її 14-річна сестра приблизно о 20:00 пішла з дому гуляти з подругою і не повернулася. Працівники поліції відпрацювали місто і виявили дівчину на одній з вулиць. З неповнолітньою було все добре, вона пояснила, що саме планувала повертатися додому. Поліцейські передали дівчину рідним та провели з нею виховну бесіду.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux