Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За святкові дні поліцейські Херсонщини розшукали та повернули батькам 7 дітей
Опубліковано 25 серпня 2020 року о 15:03

Упродовж минулих трьох діб працівники поліції Херсонської області розшукали та повернули батькам 7 дітей. Неповнолітні зникли з різних причин: тікали з дому після сварки з батьками, їздили в гості до родичів, а також губилися на морському узбережжі.

У курортному Скадовську на пляжі зникла 12-річна дівчинка. Зі слів батьків, вони відпочивали в кафе на набережній, а донька відпросилася прогулятися до моря. Коли через годину вона не повернулися, батьки намагались самостійно знайти дівчину, але марно. Працівники поліції розподілилися на кілька груп та почали відпрацьовувати територію. Дівчинку виявили на іншому боці пляжу. Вона пояснила, що хотіла погуляти та забула про час. Поліцейські передали дитину батькам.

Того ж вечора у Скадовську біля парку атракціонів у жінки загубився один з синів. 5-річний хлопчик попросив відійти до однієї з розваг та загубився. Вже через пів години хлопчика повернули матері. Він пояснив, що загубився та чекав на маму за територією парка атракціонів. З дитиною все добре, поліцейські провели профілактичну бесіду з мамою дитини.

До Голопристанського відділення поліції звернувся чоловік та повідомив про зникнення своєї 14-річної сестри. Поліцейські поспілкувались з заявником та з’ясували, що дівчина хотіла піти з друзями відпочити на морській набережній, але брат не відпустив її. Відпрацювавши територію пляжу, поліцейські знайшли дівчину в компанії друзів. Неповнолітню повернули додому, з дівчиною все добре.

Також у Голопристанському районі зникла 17-річна дівчина. Опікуни зателефонували до поліції, коли не застали дівчину вдома. Прийомні батьки неповнолітньої розповіли, що вона могла поїхати до рідної бабусі у Олешківський район області. Поліцейські опитали співробітників місцевого автовокзалу, які повідомили, що бачили дівчину у одному з автобусів, який вже від’їхав. Поліцейські Голопристанського відділу поліції вирушили слідом за автобусом, зупинили його та виявили там біглянку. Дівчину повернули опікунам. Неповнолітня пояснила, що хотіла на вихідні поїхати до бабусі, але її не відпускали саму, тому вона вирішили втекти.

15-річну дівчину з Корабельного району міста, яка втекла з дому, працівники поліції виявили вдома у подруги. Неповнолітня пояснила, що після сварки з рідними не хотіла повертатись додому з прогулянки, тому вирішили переночувати у подруги. З дівчиною працівники поліції провели профілактичну бесіду та повернули додому.

Через декілька днів у Корабельному районі міста таким же чином втекла ще одна 15-річна дівчина. Після сварки з батьками дівчина пішла на прогулянку, не повернулась ввечері та вимкнула мобільний телефон. Ювенальні поліцейські опитали батьків та знайомих дівчини та дізнались де вона може перебувати. Неповнолітню знайшли на сусідній вулиці в компанії друзів. Дівчина пояснила, що не хотіла повертатись додому після сварки з батьками. Втікачку повернули батькам.

До Каховського відділу поліції звернулась занепокоєна мати. Жінка повідомили, що відпустила свою 16-річну доньку на концерт. Але о 23:00 дівчина не повернулась додому та не відповідає на дзвінки. Поліцейські знайшли неповнолітню на концерті в компанії друзів. Вона пояснила, що не помітила котра година, тому і не повернулась вчасно додому. Поліцейські відвезли дівчину до матері та провели профілактичну бесіду.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux