Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За вихідні дні поліцейські Херсонщини розшукали та повернули додому 7 неповнолітніх
Опубліковано 19 жовтня 2020 року о 16:57

Упродовж вихідних працівники поліції Херсонщини розшукали 7 неповнолітніх, які з різних причин втекли з дому. Всіх знайшли упродовж доби. Нині з дітьми все добре, вони вже разом з рідними.

В Нижньосірогоське відділення поліції звернулась занепокоєна мати. Вона розповіла, що декілька діб тому її 17-річний син пішов ночувати до друга, але і досі не повернувся та не відповідає на її дзвінки. Поліцейські перевірили місце проживання товариша зниклого, але його там не виявили. Поспілкувавшись з хлопцем поліцейські дізнались, що друг не ночував у нього, а планував поїхати в сусіднє село до нових знайомих. Там його і розшукали поліцейські. Хлопця відвезли додому та передали матері.

У Каховці за годину поліцейські розшукали 15-річного та 12-річного братів, які пішли гуляти і не повернулися додому. Мати хлопчиків повідомила в поліцію лише на наступний день зникнення братів. Жінка пояснила, що хлопці періодично могли піти з дому гуляти на кілька днів, а ночувати залишались у друзів. Але цього разу вони не виходили на зв'язок. Після повідомлення поліцейські швидко розшукали неповнолітніх. Вони гуляли разом з друзями. Поліцейські відвезли хлопчиків додому.

В Херсонський відділ поліції надійшло повідомлення від жінки про зникнення її 17-річного сина. Працівники ювенальної превенції розшукали хлопця через кілька годин того ж дня у компанії друзів. Він пояснив, що хотів зустрітися з друзями і не вважав за потрібне попередити про це батьків. Нині хлопець знаходиться вдома, з ним все добре.

В Чаплинському районі з дому втекла 14-річна дівчина. Мати пояснила, що неповнолітня ввечері пішла гуляти та не повернулась до ранку. Її розшукали за кілька годин. Дівчина знаходилась в компанії на одній з вулиць селища, з нею було все добре. Поліцейські відвели її додому.

За 30 хвилин працівники Олешківського відділення поліції розшукали 10-річного хлопчика, який зник біля одного з дачних кооперативів. Його батьки пояснили, що хлопчик пішов збирати гриби разом з другом, але друг наполягав, що сьогодні вони не бачились. Поліцейські швидко відпрацювали район, де зник малолітній. Його побачили неподалік від місця втечі з компанією друзів. Дитина пояснила, що хотіла провести час з компанією, але батьки не дозволяли, тому хлопчик вирішив надурити їх.

У Білозерському районі працівники поліції розшукали двох сестер, які втекли з дому. Дівчатам 14 та 13 років, мати пояснила, що неповнолітні вже неодноразово втікали. Правоохоронці відпрацювали знайомих дівчат, які розповіли, що сестри можуть бути в сусідньому селі. Там поліцейські і виявили дівчат на вулиці у компанії подруг. З неповнолітніми було все добре, їх відвезли додому.

В Корабельному районі міста зник 17-річний хлопець. Про подію повідомив його брат та пояснив, що хлопець ніколи раніше не зникав, але цього разу не прийшов ночувати додому. Правоохоронці за годину знайшли хлопця у його друга. Він пояснив, що мобільний телефон залишив вдома і не попередив брата, що переночує у товариша.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux