Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За вихідні дні ювенальні поліцейські розшукали 5 неповнолітніх, які втекли з дому
Опубліковано 05 жовтня 2020 року о 15:19

Упродовж вихідних днів на території Херсонської області ювенальні поліцейські розшукали 5 неповнолітніх віком від 13 до 17 років, які з різних причин втекли з дому. Нині всіх дітей повернули рыдним, з ними провели профілактичні бесіди.

15-річного херсонця ювенальні поліцейські розшукали за кілька годин. Хлопець пішов гуляти і додому не повернувся. Його рідні повідомили, що підліток і раніше затримувався допізна, але на ніч завжди повертався. Правоохоронці відпрацювали місто і виявили хлопця у компанії його однолітків у мікрорайоні Північний. Поліцейські провели хлопця додому, де у присутності рідних провели з ним профілактичну бесіду.

В поліцію звернулася жителька Новотроїцького району. Вона повідомила, що її 17-річний син, який вчиться у місті Генічеськ, не повернувся з навчання додому. Хлопця поліцейські розшукали за кілька годин. Він знаходився у компанії своїх друзів. Неповнолітній забув попередити рідних, що затримається.

13-річна дівчина, яка мешкає в одному з сіл Білозерського району, не повернулася додому після прогулянки. Батьки пояснили правоохоронцям, що донька і раніше гуляла до самого ранку, але завжди виходила на зв'язок. Цього разу телефон був вимкнений. Ювенальні поліцейські поспілкувалися з друзями дівчини і виявили її в сусідньому селі. Там неповнолітня гуляла з іншими друзями. Дівчину повернули додому.

13-річний хлопець з Бериславського району пішов з дому після сварки з рідними. Коли через кілька годин не повернувся, мати зателефонувала в поліцію. Правоохоронці знайшли неповнолітнього за кілька годин, він знаходився у родичів в сусідньому селі. Поліцейські відвезли хлопця додому та провели з ним профілактичну бесіду для недопущення подібних вчинків у майбутньому.

У Бериславському районі ювенальні поліцейські розшукували 14-річну дівчину. Її тітка пояснила, що племінниця не поїхала на навчання і додому не повернулася. Дівчина і раніше без попередження уходила з дому. Цього разу її розшукали в сусідньому селі у знайомого. Неповнолітня пояснила, що вирішила зробити собі вихідний і поїхала в гості до друга. Працівники поліції повернули дівчину додому.  

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux