Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині нетверезий водій вчинив ДТП із постраждалими: поліція розпочала розслідування
Опубліковано 05 липня 2024 року о 15:20

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько опівночі в Бериславському районі. Між двома населеними пунктами водій автомобіля допустив з’їзд з дороги у поле, де транспортний засіб перекинувся. Як з’ясувалось, водій перебував за кермом у нетверезому стані. Відтепер йому може загрожувати три роки ув’язнення. 

Автопригода сталася на території обслуговування відділення поліції №1 (Високопільське) Бериславського районного відділу поліції. Як розповів начальник слідства поліцейського підрозділу Микола Мариннік, близько опівночі зателефонував чоловік і повідомив, що на автодорозі між Високопіллям та Нововознесенським сталася дорожньо-транспортна пригода та є травмовані. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Там поліцейські побачили в полі перевернутий автомобіль ВАЗ-21063. Поруч із транспортним засобом перебували четверо громадян – двоє жінок та двоє чоловіків. Один із присутніх розповів, що вони були в гостях, відпочивали та вживали спиртні напої, в тому числі й 34-річний водій. Дорогою додому керманич не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, у результаті з’їхав із дороги у поле, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок ДТП травми середньої тяжкості отримала 40-річна дружина водія. Жінку доправили до медзакладу Кривого Рогу. Ще двом пасажирам автомобіля (19-річному хлопцю та 36-річній жінці) лікарі «швидкої» надали допомогу на місці. А водія із легкими тілесними ушкодженнями доставили для огляду в Нововоронцовську лікарню.

За фактом ДТП розпочате провадження за ч. 1 ст. 286-1 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років). Нині проводяться необхідні слідчі дії.

Поліція Херсонщини вкотре закликає водіїв транспортних засобів бути відповідальними та дисциплінованими, ні в якому разі не сідати за кермо у нетверезому стані.

Пам’ятайте: від ваших дій залежить не тільки ваша доля, а й життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху!

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux