Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальником поліції Херсонської області призначений Ігор Король
Опубліковано 12 лютого 2022 року о 13:30

Нового керівника поліції Херсонщини представили особовому складу Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та Голова Національної поліції України Ігор Клименко. Представлення відбулося в рамках робочого візиту глав МВС та Нацполіції на Херсонщину для участі у тактико-спеціальних навчаннях системи органів внутрішніх справ України.

Сьогодні, 12 лютого, відбулося представлення особовому складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області нового начальника главку. На цю посаду призначений полковник поліції  Ігор Король. До цього він обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області - начальника кримінальної поліції.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зазначив, що нині відбувається посилення інформаційної ескалації навколо ситуації в державі.

“Ми маємо визначити основні безпекові моменти, і Національна поліція є основою стабільності держави”, - зазначив Денис Монастирський. Він також подякував попередньому керівнику ГУНП в Херсонській області Олександру Прокудіну за 2,5 роки керівництва поліцією у непростому регіоні в плані безпеки держави.

Тим часом Голова Нацполіції України Ігор Клименко назвав основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником поліції області. Серед них – посилення довіри населення до кожного поліцейського та всієї системи МВС, дотримання прав і свобод людини, покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень. Крім того, йдеться про оперативне та якісне реагування на безпекові виклики, забезпечення стабільності в регіоні, що межує з тимчасово окупованою територією АР Крим, а також боротьба зі злочинністю.

“Завдання кожного керівника територіального підрозділу поліції – забезпечення стабільності в цьому непростому та стратегічно важливому регіоні, робота на результат, аби кожна людина почувалася у безпеці, і, як наслідок, висока оцінка роботи поліції від громадян”, – наголосив Ігор Клименко. 

Олександр Прокудін висловив вдячність керівництву МВС та Нацполіції за оцінку роботи. Крім того, він подякував колективу, разом з яким доклав чимало зусиль для реалізації проєкту безпечного простору та якісного  поліцейського сервісу в регіоні. 

Новопризначений керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Ігор Король запевнив, що докладе максимум зусиль для реалізації поставлених завдань та зверне увагу на розв'язання проблем, які найбільше турбують жителів області. 

Денис Монастирський побажав новому керівнику поліції Херсонщини швидко увійти в курс справ, налагодити співпрацю з представниками місцевої влади та продовжити реалізацію важливих проєктів у регіоні.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux