Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У минулому році поліцейські Херсонщини відреагували на понад 210 тисяч заяв та повідомлень громадян
Опубліковано 04 лютого 2021 року о 14:31

Одним із важливих показників діяльності поліції є оперативне реагування на повідомлення про вчинені злочини та правопорушення. І основним елементом системи реагування є «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини, куди громадяни щодня звертаються з різними проблемами. А диспетчери служби мало не щохвилини скеровують на виклики наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, підрозділи особливого призначення та превенції.

За 2020 рік в поліції Херсонщини зареєстровано майже 210 тисяч заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Минулого року ця цифра становила трохи понад 200 тисяч заяв, що свідчить про поступове, але зростання довіри громадян до поліції. Адже довіра жителів області є визначальною у роботі правоохоронців і залишається основним критерієм оцінки ефективності їх діяльності. Із загальної кількості зареєстрованих повідомлень майже 31 тисяча  містить ознаки кримінальних правопорушень.

Найбільше заяв громадян розглянули працівники секторів реагування патрульної поліції - 55 тисяч. Працівники підрозділів превентивної діяльності розглянули понад 42 тисячі заяв, патрульні поліцейські – майже 40 тисяч, слідчі розглянули та відреагували на понад 30 тисяч повідомлень громадян. Майже 13 тисяч заяв розглянули працівники карного розшуку, дізнання – понад 5 тисяч, інші служби поліції розглянули понад 23 тисячі заяв і повідомлень. 

Після розгляду матеріалів працівники поліції склали понад 10 тисяч адміністративних протоколів. А це більше, ніж у 2019 році. Тоді цей показник становив трохи більше 8 тисяч протоколів.

Одним з основних завдань поліції є постійна взаємодія з населенням та створення безпекового простору, в якому кожна людина має почуватися захищеною. Тому поліція Херсонщини продовжує роботу по реагуванню на виклики у безпековому середовищі завдяки новому і якісному поліцейському сервісу – системі відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто». Ця програма уже понад два роки відіграє велику роль у підвищенні рівня безпеки громадян за допомогою сучасних технологій, у профілактиці правопорушень та розкритті вбивств, грабежів та угонів автомобілів по «гарячих слідах».

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux